2013. június 10., hétfő

Manikűrvadász

Nekem Mesi blogjaáról kellett szemezgetnem, így ezt találtam tökéletesnek: http://szepsegkamra.blog.hu/2013/06/06/kek_eg_es_sar_tavaszi_manikur

Mivel nincs lovely baltic sand körömlakkom, ezért egy kék lakkal oldottam meg, amit csillogó, homokszerű fedőlakkal festek le. Tessék, az eredmény: 














A felhasznált lakkok: 
 ~ Essence 39 spicy (barna) 
 ~ Essence 76 cool and the gang (kek)
 ~ Essence 03 hello holo (fedő)

10 megjegyzés:

  1. Jó baltic sand nélkül is, ügyesen megoldottad.

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett ez a köröm :)
    tetszik!

    VálaszTörlés
  3. ügyesen megkerülted a homoklakkot :)

    VálaszTörlés
  4. ügyesen megoldottad a liquid sand dolgot, tetszik:))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, az a jó ebben a kihívásban, hogy mindenki teljesen másként gondolja újra az adott manikűrt :-)

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozom az előttem írókhoz, tényleg nagyon klassz lett.

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nagyon ötletes ahogy a liquid sand dolgot megoldottad.

    Remélem nem sértődsz meg a következők miatt. Amikor elkezdtem a blogom, nekem sem volt éppen jó fényképezőgépem, ezért telefonnal fotóztam. Ha elfogadsz egy tippet, akkor próbálj a szabadban fotózni, vagy a lakásban késő délelőtt-kora délután egy ablak közelében. Akkor nem lesz ilyen homályos és pixeles a kép. A lámpafény pedig az ellenséged az árnyékok miatt.

    Egy körömlakklemosóba mártott fültisztítóval pedig el lehet tüntetni a bőrre vagy a körömágyra került lakkot.

    Nem bántani akartalak, csak segíteni szerettem volna. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Nem bántottal meg, csak figyelmetlen voltál egy dologra. Írtam pár bejegyzéssel ezelőtt, hogy mikor telefonrol teszem fel a képeket(alkalmazáson keresztül) elromlik a minősége, de amint gép közelébe kerülök (általában hétvége) lecserélem a képeket. Azért van az, hogyha megnézed, hogy a legtöbb bejegyzésben a kép nem homályos, nem pixeles. Es ezek természetes fényben készült képek:) sosem készitek lámpa fénynel képeket:)

      Törlés
  8. Miért nem lehet neki megmondani hogy ez csunya és igénytelen? Hogy lehet ilyen maszatos és benyomódott lakkozást kirakni? A képek minösége meg kritikán aluli.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne kérdezd, mondd. Egyébként ha elolvastad volna a feletted levő megjegyzést, vagy bármelyik bejegyzést, akkor tudnád, hogy az alkalmazás rontja a kép minőséget, es mihelyt gépnél leszek, cserélem a képeket, mint ahog a többinél is szoktam. Igaz, egy másfél hete nem voltak cserélve, de azért, mer annyi ideje nem voltam otthon. Te pedig figyelj legközelebb a helyesírásra ;)

      Törlés